Działania

Program Staże Zagraniczne BEST 2017 (Business Education Study Tour)

Cel Programu

Motywowanie, nagradzanie i wspieranie rozwoju osób zarządzających oraz osób nadzorujących w jednostkach prowadzących działalność oświatowo-wychowawczą i edukacyjną, szkołach wyższych, organach będących założycielami szkół wyższych oraz organach prowadzących szkoły w rozumieniu ustawy o systemie oświaty, jak również wspierających te systemy. Program umożliwia Fundacji TEB tworzenie warunków do innowacji i przedsiębiorczości w sektorze edukacji

Regulamin Programu

Załącznik nr 1 do Regulaminu

Załącznik nr 2 do Regulaminu

Stanowiska o charakterze zarządczym i nadzorczym

LAUREACI PROGRAMU BEST 2017

Decyzja Kapituły Programu Staże Zagraniczne Business Education Study Tour BEST 2017 z dnia 15 maja 2017 r.

Kapituła Programu, działając zgodnie z zapisami Regulaminu Przyznawania Nagrody z dnia 15 marca 2017 r., podjęła decyzję o przyznaniu tytułu Laureata:

Annie Czarkowskiej – Dyrektor Marketingu Centrum Rozwoju Szkół Wyższych TEB Akademia;

Ewie Kolpak – Dyrektor Finansowy Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu, Wicekanclerz Wydziału Ekonomicznego w Szczecinie Wyższej Szkoły Bankowej w Poznaniu;

Patrycji Mlejnek-Gałęza – Dyrektor Oddziałów TEB Edukacja w Gdańsku i Gdyni.

Przewodniczący Kapituły Programu

Roman Karaś

NAGRODA W PROGRAMIE

9-dniowy wyjazd do USA i odbycie stażu w formie wizyt studyjnych w znanych firmach i instytucjach publicznych w Nowym Jorku i Waszyngtonie